We werken voor maatschappelijk relevante projecten. Elk project heeft zijn eigen doelstelling. Met één rode draad: mensen bereiken en raken. Dat kan gaan over draagvlak creëren of mensen informeren. Maar ook mensen inspireren of betrekken. Of een mentaliteits- of gedragsverandering bewerkstelligen. Wat de doelstelling ook mag zijn, we willen mensen bewegen. We willen hen verbinden met de omgeving. En dat doen we samen met jou, met inzet van onze creative expertise en impactvolle uitvoering. 

Denken én doen
Doelgerichte creativiteit
360°-benadering
Creatie en uitvoering blok 2

WIJ ZIJN DOENERS, MAAR BLIJVEN ALTIJD GOED NADENKEN

We creëren ideeën. We voeren deze ideeën gericht en pragmatisch uit, binnen het strategische kader. We krijgen dingen gedaan. We zijn doeners, maar blijven steeds goed nadenken. Dat doen we in nauwe samenwerking met jullie, en jullie partners. Onze mensen met ervaring en verschillende expertises bieden de creatieve toegevoegde waarde. Onze uitgekiende processen resulteren in duidelijkheid en flexibiliteit. Steeds vanuit een 360°-communicatiebenadering, gericht op het bereiken van de doelstellingen. We kijken samen welke middelen we inzetten, we voeren uit en evalueren. Onze ondersteuning op vlak van creativiteit en uitvoering staan steeds in dienst van effectiviteit. We doen alles om de afgesproken resultaten te behalen.

Creatie en uitvoering blok 1

STRATEGIE ALS BASIS VAN ONZE COMMUNICATIEONDERSTEUNING

Nee, we zijn geen reclamebureau. We zijn veel meer dan dat. Strategie blijft onze kern. We geloven in het uitzetten van een gedeelde visie en richting. Maar we zijn uitermate sterk in onze creatie en ontwikkeling van middelen. We hebben geen voorkeur voor specifieke middelen. Het hangt allemaal af van het project en van het communicatieplan dat we ontwikkelen. Magazines, folders, brochures, online banners, social mediaposts, websites… Elk middel heeft relevante mogelijkheden. Middelen kiezen die de doelstelling op een creatieve en doeltreffende manier bereiken, dat is onze enige leidraad. Steeds in lijn met elkaar. Want focus en consistentie leiden tot de beoogde resultaten.

Klaar om geïnspireerd te worden door onze doelgerichte creatie en uitvoering?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

cases

Communicatieondersteuning bij de mobiliteitsuitdaging van 5 Vlaamse vervoerregio’s
Case

Communicatieondersteuning bij de mobiliteitsuitdaging van 5 Vlaamse vervoerregio’s

Departement Mobiliteit en Openbare Werken

Debatfestival Beleidsplan Ruimte Limburg (BE) zorgt voor draagvlak
Case

Debatfestival Beleidsplan Ruimte Limburg (BE) zorgt voor draagvlak

Provincie Limburg

20% minder CO2 samen met alle Vilvoordenaren
Case

20% minder CO2 samen met alle Vilvoordenaren

Stad Vilvoorde