Medior Communicatieadviseur

eindhoven
Master

Zeg eens eerlijk. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je wilt werk doen dat ertoe doet. En waarbij jij ertoe doet. Omdat je kritisch durft te zijn naar je klanten. Omdat je jouw collega’s inspireert. En omdat je het verschil maakt binnen projecten die mensen raken of die de samenleving veranderen. Je houdt niet van de makkelijke weg. Al heeft strategische communicatie of stakeholdermanagement voor jou niet veel geheimen meer.

Wat breng je mee?

Je wilt verschil maken en daarom ben jij altijd bereid om the extra mile te gaan. Je bent een coach en inspirator voor collega’s. En een kritisch partner voor opdrachtgevers. Daarbij blijf je dicht bij jezelf. Je bent enthousiast, maar ook authentiek. Door te sparren, ontzorgen en te verrassen zorg je voor rust aan de andere kant van de tafel. Maar ook ben je daadkrachtig en word je blij van effectief en zichtbaar resultaat. Dit breng je mee:

 • Je beschikt over een masterdiploma
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante communicatie-ervaring in maatschappelijk gevoelige projecten of werken met overheden
 • Je bent een verbinder en strateeg tegelijk
 • Je hebt een politiek-bestuurlijke antenne
 • Je weet hoe je een team aanstuurt

Enthousiaste collega's

Connect is een doelgericht Nederlands-Belgisch bureau, met een hecht team van omzeggens 60 enthousiaste collega’s. We excelleren in uitdagende, complexe projecten in een maatschappelijke context. Dat doen we steeds door de verbinding te zoeken. Tussen mensen en met de omgeving, maar ook met elkaar. Tot onze klanten behoren bedrijven, maar vooral overheden zoals provincies, gemeentes en waterschappen. Als Medior Communicatieadviseur ontwikkel je samen met jouw team heldere strategieën en plannen. Je houdt de planningen in de gaten en zorgt dat je binnen budget blijft.

Dit bieden wij jou

 • Een bepaalde tijd contract van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband, een deeltijds contract is bespreekbaar
 • Regie over je eigen werk en tijd, met de mogelijkheid om te telewerken
 • Uitdagende projecten die ertoe doen
 • Een gezellig team met gedreven collega’s
 • Een marktconform salaris plus extra voordelen zoals onder andere een pensioenplan, een MacBook en Iphone van de zaak en een onkostenvergoeding
 • Een uitgebreid intern opleidingsaanbod en een persoonlijk budget voor externe opleidingen
Een uitdagende en veelzijdige job

Een uitdagende en veelzijdige job

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Werkgeluk

Werkgeluk

Selectieproces

1

Welkom!

Je ziet onze vacature en denkt: “Dat is wat ik wil doen! Die job is op mijn lijf geschreven!”.

2

Criteria

HR Assistant Nele ontvangt jouw sollicitatie en bekijkt even of je voldoet aan de criteria.

3

Score

Yes, jij bent een goede kandidaat! We leggen jouw motivatiebrief en jouw CV voor aan ons management.

4

Respons

Een positieve respons? Dan mag je een telefoontje van ons verwachten om je uit te nodigen voor een test (junior) of voor een eerste sollicitatiegesprek (overige functies).

5

Een gesprek

Scoor je goed op de test, of blaas je ons omver bij je eerste gesprek? Dan volgt er nog een gesprek. Als we meer dan één kandidaat weerhouden voor dezelfde vacature, dan volgt er nog een tweede gesprek.

6

Fingers crossed

Fingers crossed: kom jij mee aan boord bij Connect?

Onboarding bij Connect

Welkom bij Connect

Wij hechten er veel belang aan dat je je snel thuisvoelt bij Connect. Nog voor je bij ons aan de slag gaat, ontvang je van ons al een wegwijzer. Op je eerste werkdag krijg je een persoonlijke introductie. Je leert de werking van Connect kennen en je maakt kennis met ons divers team.

Jouw mening telt

Tijdens je onboarding zijn wij erg benieuwd naar jouw verwonderingen. Hoe ervaar je de onboarding? Wat verbaast je? Wat heb je al geleerd of onthouden? Laat het ons vooral weten. Het hele team helpt je om je weg te vinden binnen Connect.

Je ontpopt je tot een echte Connecter

Hoe word je een Connecter? Je hebt ons tijdens de selectieprocedure al overtuigd dat er een goeie match is. Blijf vooral wie je bent, blijf jezelf elke dag opnieuw verder ontwikkelen, en dan ontpop je je vanzelf tot een echte Connecter. Je volgt enkele startersopleidingen en je leert op je eigen tempo nieuwe dingen bij. Jouw buddy staat de hele tijd aan jouw zijde. Hij/zij is jouw levende wegwijzer bij Connect!

Wat zeggen onze Connecters?

Quote

Als projectleider ben je de verbindende factor tussen je collega’s, de klant en de projectinhoud. Een veelzijdige en uitdagende functie waarin je kunt investeren in langetermijnrelaties.

Nicole
Nicole Kooij
Communicatieadviseur – Projectleider
Quote

In mijn functie heb ik dagelijks contact met veel verschillende opdrachtgevers. Dat houdt het werk enorm dynamisch en uitdagend! Iets wat voor mij onmisbaar is in mijn werk.

Remy
Remy van Beek
Communicatieadviseur – Projectleider
Quote

Bij Connect haal ik voldoening uit maatschappelijke projecten en word ik altijd weer uitgedaagd om beter te worden. En dat binnen een ambitieuze club van enthousiaste collega’s!

Jessica
Jessica Verberne
Senior Communicatieadviseur

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Nele

cases

Case

Communicatief cement voor Programma A2 Deil-Vught

Ministerie van infrastructuur en waterstaat

Case

Introductie van het Brabant Outcomes Fund

Provincie Noord-Brabant

Case

Beeks Buiten verbindt: communicatie- en participatieaanpak voor een nieuwe wijk

Combinatie van zes samenwerkende ontwikkelaars