Senior Communicatieadviseur

Hasselt

Connect is op zoek naar een senior communicatieadviseur. Iemand die makkelijk verschillende balletjes in de lucht houdt, zonder de blik op het einddoel te verliezen. Je weet precies welke acties werken voor jouw doelgroep, en nog beter welke acties helemaal niet werken. Presenteren voor een groep schrikt jou niet af, al gaat het van 2 tot 200 personen. Je kan een klant overtuigen en je hebt sterke relationele vaardigheden. Ook een strategische nota schrijven is voor jou geen probleem, maar je slaagt er nog beter in om die van jouw team naar een hoger niveau te tillen.

Profiel

De geknipte persoon heeft minstens 7 jaar relevante ervaring in een communicatiejob. Dat kan gaan van ervaring met sensibiliseringscampagnes of crisiscommunicatie, tot persadvies of sociale media. In je broekzak heb je bovendien nog een masterdiploma in de communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een aanverwante studie, of je blaast ons omver door evenwaardige ervaring. Dankzij je brede maatschappelijke interesse vertel je ’s middags interessante feiten aan tafel, maar ook humor wordt gesmaakt.

Aanbod

Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Eindhoven, Brussel en Hasselt. Samen met 43 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor overheid en private partners. Je krijgt een voltijds contract en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen.

Connect biedt al haar medewerkers interne en externe opleidingen op maat, want jouw persoonlijke ontwikkeling is ook belangrijk voor ons. Bovendien krijg je geïntegreerd in de job een gespecialiseerde opleiding in het communiceren met overheden, belangengroepen en burgers.  

Ook als senior heb je reële doorgroeimogelijkheden binnen Connect.

Heb je interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@connect.be t.a.v. An Vandebroek.

Ben jij het talent dat we zoeken?

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar An Vandebroek