Omgevingscommunicatie zonder strategie is als wandelen zonder kaart. Je raakt wel ergens, maar niet waar je wil zijn. Niet zo bij Connect. Bij ons komt eerst het plan, daarna de rest. 

Kritische partner
Doelgericht
Procesmatig
Strategie en advies blok 1

HAASTIG WERK VERMIJDEN, MAAR SNEL GAAN ALS HET MOET

Wij geloven dat de sterkste communicatiestrategieën op een bierviltje passen. Maar dat je daar enkel in slaagt als je procesmatig werkt. Zo vermijd je haastwerk, maar kan je wel snel werken als het moet.

TEAMWORK HOUDT ONS SCHERP

Wij werken graag in teams. Dat houdt ons scherp, en zo zorgen we voor permanente kwaliteitsbewaking. Wij zoeken steeds samen naar wat u nog niet weet. Maar we zijn ervan overtuigd dat dit enkel impact heeft als je samen tot de oplossing komt.

Strategie en advies blok 2

WIJ WERKEN VOOR OVERHEDEN EN BEDRIJVEN

Overheden en bedrijven werken met ons voor hun stakeholdermanagement, omgevingscommunicatie, crisisadvies en hun interne communicatie. Eigenlijk voor elk probleem waar ze het risico van kritiek en gebrek aan draagvlak zien. Dan kan strategie het verschil maken.

VAN JUNIORS TOT SENIORS

Wij hebben ervaren experts voor strategische communicatieplannen, visie-ontwikkeling en participatiestrategieën. Die mixen we graag met frisse juniors. Want wij geven seniors verantwoordelijkheid, en we geven kansen aan jonge mensen.

Wij zijn kritisch. Met een scherp oog kijken we naar ons eigen werk, en naar een strategische oplossing voor uw communicatieprobleem. Maar wij zijn vooral ook een partner. Iemand die samen met u op zoek gaat naar de beste aanpak op maat.

Sparren over jullie strategische uitdagingen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

cases

Communicatiebegeleiding en persopvolging om Zuid-Limburg bereikbaar te houden
Case

Communicatiebegeleiding en persopvolging om Zuid-Limburg bereikbaar te houden

Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar

Heldere project- en omgevingscommunicatie voor bewoners
Case

Heldere project- en omgevingscommunicatie voor bewoners

Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant

Strategisch communicatieadvies voor ingrijpende infrastructuurwerken van MIVB
Case

Strategisch communicatieadvies voor ingrijpende infrastructuurwerken van MIVB

MIVB