Wij zijn een strategisch communicatiebureau dat niet alleen adviseert, maar ook uitvoert.
Steeds kritisch, altijd een partner.

Hier kan je ons vinden

We werken voor heel wat klanten in België en Nederland. Dat doen we vanuit de designhoofdstad van Nederland, de hoofdstad van Europa en de bruisende hoofdstad van Limburg. Wij hebben een kantoor in Hasselt, Eindhoven en in Brussel. Maar je vindt ons uiteraard ook en vooral bij onze fijne klanten.

Lees meer over onze locaties

Team

We zijn een hecht team van verschillende experten en karakters die elkaar goed aanvullen. Denkers en doeners, strategen en creatievelingen, projectmanagers en experten. Altijd met een kritische blik om jouw project naar een hoger niveau te tillen. Mensen die voor iedere klant telkens weer het onderste uit de kan halen. Dat zijn wij.

Lees meer over ons team

Werken bij Connect

Ben je gepassioneerd door communicatie? Zet je je graag in voor maatschappelijk relevante projecten? Schrikt lopen in een reuzenhamsterrad tijdens teambuildings je niet af? Dat treft, want wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste en gedreven communicatieadviseurs en designers, van junior tot senior. 

In en van de samenleving

In en van de samenleving

We werken rond thema’s en voor organisaties en projecten die maatschappelijk ertoe doen. Samen met onze klanten maken we het verschil bij mens en in de samenleving. Als organisatie dragen we ook zelf maatschappelijke relevantie en impact hoog in het vaandel.
Meer weten over hoe we dat doen? Vraag het aan onze communicatieadviseurs of neem contact met ons op.

Kennisrelatie met onze klanten

We zijn actief lid van Logeion en Kortom. De gedeelde en opgehaalde kennis passen wij dagelijks toe in ons werk voor onze klanten.
We organiseren Connect Cafés waarin we onze inzichten over actuele maatschappelijke thema’s met je delen. En we ontwikkelen ons non-stop. We blijven op de hoogte van alle relevante trends en ontwikkelingen. Voor onszelf en voor onze klanten.

Lees meer inspiratie

Sparren over jullie strategische en communicatieve uitdagingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.