Van advies tot productie, van vergadering tot e-mail. Bij Connect gaan we voor kwaliteit in alles wat we doen. Makkelijk toch, zo’n mooie pluim op je eigen hoed steken? Niet als je weet wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Met een kwaliteitsteam en onze eigen projecthandleiding zijn we 24/7 in de weer om onze werking en dienstverlening te verbeteren. En met een ISO-certificaat op zak kunnen we het bewijzen ook.

De Connect-Aanpak als bijbel

Verplichte lectuur voor iedereen die start bij Connect. De Connect-Aanpak is een digitale handleiding die Connecters stap voor stap door een project gidst. Met deze gestandaardiseerde aanpak onder de arm, opgebouwd uit jarenlange ervaring, weet iedere collega wat te doen. Van de eerste verkennende babbel, de presentatie van de strategie tot de evaluatievergadering aan het eind, het zijn allemaal stappen in een uitgekiend proces. Met als ultiem doel? Een tevreden klant, een eindresultaat om trots op te zijn en een vlotte rit ernaartoe.

“De verwachtingsbrief is een van onze stokpaardjes uit de Connect-Aanpak. Het is een simpele A4 waarop we aan het begin van elk project alle verwachtingen expliciet uitschrijven. Iedereen weet waar hij aan toe is, niemand komt voor verrassingen te staan. Of toch, leuke verrassingen.” Gella – Kwaliteitscoördinator Connect België

Ons kwaliteitsteam als kompas

Handleiding geschreven, klaar? Zo werkt het niet. Kwaliteitsmanagement eindigt niet bij de Connect-Aanpak. Het vraagt voortdurend onderhoud en monitoring. 

Voor die kritische blik over onze schouder zorgt ons eigenste kwaliteitsteam. Op hun to-do list staan enkele prangende vragen. Wat kan er beter aan onze dienstverlening? Moeten we ergens bijsturen? En is iedereen van Connect nog aan boord van de kwaliteitstrein?

“Kwaliteit leveren kan alleen als je feedback vraagt en er iets mee doet. Daarom vragen we al onze klanten om ons kritisch te evalueren. Zo blijven we scherp.” Simone  – Kwaliteitscoördinator Connect Nederland

En ISO als kers op de taart

In 2022 bekroonde een onafhankelijke auditeur ons met een ISO 9001-certificaat, de internationaal erkende norm qua kwaliteitsmanagement. Met dank aan de inspanningen van ons kwaliteitsteam en alle Connecters. In ruil krijgt iedere medewerker een extra dag vakantie zolang we het certificaat behouden. Kwaliteitsvol genieten met de voetjes omhoog, heet dat dan.

“Zo’n audit is tijdsrovend en intensief. Maar het is het waard. Nu weten we zeker dat intern alles op punt staat.” Anke – ISO-coördinator