Dat de lamp moet blijven branden en de opwarming van de aarde moet worden gestopt, daar zijn we het allemaal over eens. Dat daarvoor het hoogspanningsnet moet worden versterkt, er binnenkort misschien een slimme meter moet worden geïnstalleerd of een kilometerheffing nodig is, is dan weer minder vrijblijvend.
Als we dan ook nog eens afval en verspilling moeten vermijden, statiegeld moeten invoeren of ons eetgedrag moeten aanpassen, wordt het nog minder evident.

Sparringpartner
Cocreatie
Denken én doen

Als klimaat en energie een impact op het alledaagse leven van mensen krijgen. Als het minder vrijblijvend wordt, kan Connect met jou het verschil maken. We zetten samen de communicatiestrategie op, we begeleiden de uitvoering of we voeren zelf uit. Zo zorgen we ervoor dat mensen goed geïnformeerd zijn. Zodat ze begrijpen waarom bepaalde infrastructuur noodzakelijk is. We zetten evengoed participatie- en zelfs cocreatieprocessen op.
Dat doen we met het oog op betere en gedragen oplossingen die minder weerstand oproepen.
Of om een positieve ketting van (klimaat)acties op gang te brengen.
Onze klanten zijn zowel de organiserende instanties als de aanjagers van diverse klimaat- en energieoplossingen.

Onze klanten hebben vaak wel de technische knowhow in huis, maar hebben nood aan een sparringpartner, een externe blik of een reisgezel die hen begeleidt in hun communicatie. Enter Connect. We zorgen samen voor communicatie en dialoog met de omgeving, hun stakeholders, maar ook de medewerkers en afdelingen van de eigen organisatie.
We vallen daarbij terug op meer dan 25 jaar ervaring en een divers team van meer dan 40 medewerkers in België en Nederland.

Sparren over jullie strategische uitdaging?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en het inplannen van een afspraak of sessie.

cases

Coördinatie en omgevingscommunicatie voor windmolenproject Energie A16
Case

Coördinatie en omgevingscommunicatie voor windmolenproject Energie A16

Provincie Noord-Brabant

20% minder CO2 samen met alle Vilvoordenaren
Case

20% minder CO2 samen met alle Vilvoordenaren

Stad Vilvoorde

Omgevingscommunicatie voor windpark Ventori
Case

Omgevingscommunicatie voor windpark Ventori

Windpark Ventori