Besturen en directies hebben in de huidige tijdgeest te maken met veel uitdagingen. De maatschappij is meer dan ooit in beweging. Burgers, bewegingen en maatschappelijke organisaties hebben een belang, een mening, nemen initiatief en voeren actie. Ook op de werkvloer willen medewerkers meegenomen worden in het corporate beleid van hun werkgever. Ze willen meedenken en beslissen over keuzes voor nieuwe huisvesting, interne cultuurtrajecten of de werkwijze van hun afdeling. Connect heeft een trackrecord in dit soort trajecten.

Doordachte communicatiemix
Interne communicatie
Changemanagement

Planvorming van overheden en bedrijven wordt ter discussie gesteld en kan niet meer zonder vroegtijdige participatie. Een crisissituatie in een bedrijf vraagt meer dan ooit om een goede strategie naar alle stakeholders. Een helder en consistent plan brengt alles samen. Effectieve woordvoering omvat een mix van communicatie en extra inzet op communicatie met de meest kritische pers en stakeholders. Interne consistente en duidelijke communicatie maakt de medewerkers beter; en zo het bedrijf sterker. Bij dit soort uitdagingen is Connect de juiste partner. 

Wij zijn dichtbij als partner en begeleiden jou met het maken van de verbinding met jouw medewerkers of stakeholders. Of het nu gaat om communicatieondersteuning voor een programmamanager of een kort of langer adviestraject voor een directie, wethouder of gedeputeerde, Connect heeft de expertise in huis. We hebben specialisten die je adviseren op vlak van interne communicatie, changemanagement en organisatie-inrichting, crisiscommunicatie of politiek-bestuurlijke beslissingen op maatschappelijk relevante thema’s.

Sparren over jullie strategische uitdaging?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en het inplannen van een afspraak of sessie.

cases

Debatfestival Beleidsplan Ruimte Limburg (BE) zorgt voor draagvlak
Case

Debatfestival Beleidsplan Ruimte Limburg (BE) zorgt voor draagvlak

Provincie Limburg

Branding- en lobbystrategie voor Regio Rivierenland
Case

Branding- en lobbystrategie voor Regio Rivierenland

Regio Rivierenland

Advies en communicatieondersteuning voor Innovatief werkgeverschap
Case

Advies en communicatieondersteuning voor Innovatief werkgeverschap

Provincie Noord-Brabant