nieuwsbericht

Communicatietraining voor projectmedewerkers in infrastructuurprojecten

dinsdag 13 oktober 2020

Bart Derison, auteur en Managing Partner van Connect, geeft in-house opleidingen. Hij deelt er handige communicatietips, strategieën en herkenbare verhalen uit de projectpraktijk.

Veel aannemers, architecten, stadsplanners en andere experts worstelen met de communicatie rond belangrijke projecten. In het dichtbevolkte Vlaanderen en Nederland wilt immers geen enkele burger een windmolen of nieuwe spoorlijn in zijn achtertuin.

Hoe communiceer je als technisch expert met de steeds lastigere burger? Hoe ga je daar als professional op een positieve manier mee om? Aan de hand van Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt geeft Bart Derison een communicatieopleiding specifiek voor wie in zijn project dagelijks draagvlak moeten zoeken bij bewoners, handelaars en bestuurders.

Bart Derison is nog altijd beschikbaar voor in-house opleidingen. Hij deelt er handige communicatietips, strategieën en herkenbare verhalen uit de projectpraktijk. Bij een in-house opleiding hoeven uw medewerkers zich niet te verplaatsen en komen ze ook niet in contact met derden. 

De in-house opleiding is gratis - mits u 10 exemplaren van Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt bestelt. Vanaf 20 exemplaren krijgt u nog eens 15% korting op de totaalprijs. De opleiding kan ook digitaal plaatsvinden.

Interesse? Contacteer dan Bart's medewerker Iris Knevels via +32 476 41 39 93 of iris.knevels@connect.be. Zij prikt met jouw organisatie een tijdstip!

Meer weten over deze inspiratie?

Neem contact op met Iris

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze connect mailing en ontvang maandelijks onze updates.

Bekijk onze privacyverklaring

Nieuws

Nieuwsbericht

Volg onze serie: Communicatie tijdens de energietransitie

Nieuwsbericht

Connect drie jaar langer communicatiepartner voor hoogspanningsnetbeheerder Elia

Nieuwsbericht

Aftermovie van heus Connectfestival