nieuwsbericht

Connect gaat aan de slag met participatie voor Beeks Buiten

donderdag 2 april 2020

Hoe betrek je omwonenden en toekomstige bewoners bij de kansrijke ontwikkeling van een mogelijk nieuwe wijk, nog voordat er omlijnde plannen liggen? Met veel plezier gaat Connect de komende periode aan de slag met deze vraag voor Beeks Buiten, een mogelijk nieuwe woonbuurt in Prinsenbeek bij Breda.

Een combinatie van marktpartijen - Aannemersbedrijf Van Agtmaal, Somnium Real Estate, Van Wanrooij-Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij, HIG Vastgoedontwikkeling, Vink Ontwikkeling en Horsthuis Bouwmanagement - nam het initiatief om een inspirerend gebiedsperspectief op te stellen voor een nieuwe woonbuurt ten westen van Prinsenbeek: Beeks Buiten. Met de gemeente Breda sloten zij onlangs een intentieovereenkomst om een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren. 

Het betrekken van de omgeving met communicatie en participatie zijn onderdelen van deze haalbaarheidsfase. Connect heeft de opdracht gekregen het communicatie- en participatieplan te schrijven en uit te voeren. Om zo mensen vroegtijdig mee te nemen en om input op te halen om het perspectief om te zetten in een nóg beter plan. Een mooie klus in deze uitdagende tijd.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze connect mailing en ontvang maandelijks onze updates.

Bekijk onze privacyverklaring

Nieuws

Nieuwsbericht

Belgen vs. Nederlanders, appelen en peren?

Nieuwsbericht

Ontmoet onze Video Expert Gil

Nieuwsbericht

Twee keer Laura, twee keer nieuw bij Connect