Een goed gesprek aan de bar over communicatie, dat mag je verwachten van ons Connectcafé op 23 januari. In een ontspannen barsetting delen enkele ‘bargasten’ en onze managing partner Bart Derison ervaringen, tips en tricks over de communicatievragen van vandaag. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in.

Connectcafé: een goed gesprek aan de bar over communicatie
Datum: donderdag 23 januari 2020 
Tijd: 15.30 tot 18.00 uur (inloop vanaf 15.00 uur)
Locatie: Soul Kitchen, Torenallee 55 op Strijp-S, Eindhoven 

Elk communicatieproject brengt worstelingen met zich mee; groot of klein. Vele vakgenoten zullen elkaars struggles herkennen en daarom vonden wij het tijd voor een goed gesprek aan de bar over communicatie. In een ontspannen barsetting delen de hieronder genoemde ‘bargasten’ en onze managing partner Bart Derison ervaringen, tips en tricks over drie thema’s: 

  1. Verwachtingsmanagement bij hinder als realistisch perspectief 
    Esther Thijssen, Waterschap Limburg & Désirée Florie, A2 Maastricht en Zuid-Limburg Bereikbaar 
  2. De positie van de communicatieprofessional in de organisatie 
    Loes Peeten – Nagtzaam & Tom Jütten, Provincie Noord-Brabant 
  3. Kritiek en tegenspraak als het belangrijkste bouwmateriaal voor je project 
    Marijke van der Steen, Projectbureau Lob van Gennep & David de Vries, Gemeente Helmond 

Het belooft een inspirerende middag te worden vol goede verhalen. We sluiten af met een borrel waar je, onder het genot van een hapje en een drankje, kunt napraten, nog meer ervaringen kunt uitwisselen en kunt netwerken met vakgenoten. 

Inschrijven kan via e-mailadres info@connect-nederland.nl. En vergeet vooral niet al je collega’s op de hoogte te stellen van het Connectcafé, want zij zijn ook welkom. Wees er snel bij, want de eerste vijftien inschrijvingen krijgen het nieuwe boek ‘Laten we zeggen dat het (de) shit wordt’ van Bart Derison gratis!