nieuwsbericht

CONNECTen in Brussel

dinsdag 22 oktober 2019

Het Connect-team trok vorige week naar de Belgische hoofdstad voor een goedgevulde en plezante tweedaagse. Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben?

De tweedaagse was eerst en vooral een blij weerzien tussen Belgische en Nederlandse collega’s. Ondanks het feit dat we allemaal in de Lage Landen vertoeven en opereren, is het voltallige team zelden op dezelfde plek. Bovendien konden we kennismaken met enkele nieuwe gezichten. Connect bestaat ondertussen uit meer dan 40 medewerkers! Reden genoeg om samen te aperitieven en bij te praten.

Uiteraard deden we meer dan aperitieven alleen, er was ook tijd om te werken. Het management gaf een update van de verschillende bedrijfsindicatoren, en nam ons mee in de aanscherping van ons mission statement waar we het voorbije jaar samen aan gewerkt hebben. Na een workshop ‘stoefen over collega’s’ (opscheppen voor de Nederlanders) genoten we van een uitgebreid diner en waagden we ons samen op de dansvloer. Over enkele dansmoves van collega’s zijn we over 10 jaar nog niet uitgepraat.

Na het ontbijt – en voor sommigen korte nacht – vertrokken de Connecters voor een verfrissende wandeling. De helft van het team koos voor een culturele wandeling in de Europese Wijk met gids Pascal Verbeken, auteur van het boek ‘Brutopia’. Andere collega’s volgden a2o-architect Luc Vanmuysen voor een wandeltocht langs de architecturale parels van Brussel.

Onze tweedaagse rondden we af zoals die begonnen was: met een gezellig hapje en drankje. Moe maar voldaan keerden we huiswaarts, klaar om met veel goesting samen verder te werken aan onze projecten.

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'
Nieuwsbericht

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'

Groepsfoto team Connect op grasveld
Nieuwsbericht

Dit was Connect in 2023!

Tessa Dwyer in gesprek tijdens Connectcafé 2023
Nieuwsbericht

Blik mee terug op een inspirerend Connectcafé