nieuwsbericht

Een dag in het leven van… een Office/HR Assistant

woensdag 4 maart 2020

Anne is sinds december 2019 als Office/HR Assistant in dienst bij Connect. Het kantoor in Eindhoven groeit hard en er was behoefte aan iemand die het kantoor draaiende kan houden en die zorgt voor een fijne werkomgeving voor de collega’s. In deze blog laat Anne je graag zien hoe een werkdag er voor haar uitziet.

"Ik ben heel warm welkom geheten en ik merkte echt dat iedereen blij is dat ik er ben. Dat ik een stukje kan ontzorgen. Dat mijn collega’s zich kunnen focussen op hun werkzaamheden in plaats van kantoorzaken te regelen."

"Mij werd dan ook gevraagd om mijzelf te introduceren, zodat ook onze relevante connecties op zowel de Connect-website als op de sociale media weten wie ik ben en vooral wat ik zoal op een dag doe. Een dag met mijn zeer gevarieerde werkzaamheden ziet er bijvoorbeeld zo uit."

08:30 
"Ik parkeer mijn fiets en loop naar de derde verdieping. Zodra ik het kantoor binnenloop zet ik meteen de waterkoker aan, want er zijn veel theeleuten onder ons. Soms zit er al iemand te werken, soms niet. Een klein praatje hoort erbij, terwijl ik mezelf installeer. Dan duik ik snel in de inbox. Zijn er zaken die direct opgepakt moeten worden? Of kan ik de laatste dingen van mijn to-do lijstje van gisteren eerst afronden? Een aantal collega’s wil namelijk een externe opleiding gaan volgen. Die ga ik dan ook inschrijven en zorg voor de juiste verwerking van de facturen. Ondertussen komen er ook nog aanmeldingen binnen voor onze interne opleidingen. De ontwikkeling van de medewerkers is namelijk zeer belangrijk binnen Connect en wordt volop aangemoedigd."

11:00
"Aan het eind van de ochtend werken we hard door, want er moet een heuse Connectdag georganiseerd worden. Offertes aanvragen, een afspraak inplannen voor een locatiebezoek, het dinermenu afstemmen…"12:30
"Lunchtijd! Als de planning van iedereen het toelaat, vinden we het gezellig om even samen aan de lunchtafel te eten en rustig bij te praten. De andere keer halen we een broodje, zodat we ook meteen een ommetje buiten maken. Erg belangrijk! Na de lunch nodig ik een sollicitant uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor en doe ik erna nog een bestelling de deur uit voor het kantoor. Belangrijk dat er genoeg water, koffie en thee aanwezig is zodat iedereen gehydrateerd blijft."


15:00
"Om 15:00 uur staat er een meeting op het programma met HR en het management over een wervingscampagne. We zijn namelijk nog niet klaar met groeien en we willen graag nieuwe collega’s verwelkomen."  17:00
"Voordat ik weer op m’n fiets spring, regel ik nog snel een presentje vanuit het team voor een collega die net een super promotie heeft gemaakt. En morgen? Dan staat voor mij de BHV-herhalingscursus op het programma, zodat mijn kennis en vaardigheden met betrekking tot bedrijfshulpverlening up-to-date blijven."  Door 

Anne Koopman Office/HR Assistant
anne.koopman@connect-nederland.nl

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'
Nieuwsbericht

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'

Groepsfoto team Connect op grasveld
Nieuwsbericht

Dit was Connect in 2023!

Tessa Dwyer in gesprek tijdens Connectcafé 2023
Nieuwsbericht

Blik mee terug op een inspirerend Connectcafé