nieuwsbericht

Een goedgevulde agenda

dinsdag 22 oktober 2019

In mijn eerste maand bij Connect als Junior Communications Advisor werd ik van meet af aan betrokken. Zo volgde ik al enkele opleidingen, hielp ik een minderhinder-werkgroep op poten zetten en ontwikkelde ik ook al brochures, bewonersbrieven en Facebook-berichten voor verschillende projecten. Die goedgevulde agenda voorspelt alvast veel goeds.

Vier maanden geleden was ik nog druk in de weer met mijn masterproef. Vandaag werk ik al met collega’s samen aan een brede waaier van projecten. Projecten die uitdagend zijn. Uiteenlopend. Maar dat schrikt Connect niet af. Hier steekt iedereen zijn handen uit de mouwen om zich voor de volle 100% in te zetten voor zijn projecten. En ook al zijn die projecten soms complex, stilzitten doen ze hier niet.

Dat was ook wat me motiveerde om hier te solliciteren. Die gedrevenheid. Een communicatiebureau dat meewerkt aan grootse dingen, in België en in Nederland. Een bureau dat haar schouders zet onder projecten met maatschappelijk belang, zonder de moeilijkheden uit de weg te gaan. Ik was onmiddellijk verkocht.

De eerste werkmaand hier heeft me al veel geleerd. Niet alleen over de projecten en de diverse klanten maar ook over het Connect-team. Ze zijn hier leergierig, gedreven en gaan gemotiveerd aan de slag met elk van hun projecten. Mijn agenda is nog steeds even gevuld. Maar dat schrikt me niet af. Ik kijk er enorm naar uit om constant bij te leren, zowel uit opleidingen als van mijn ervaren collega’s. Ik heb zin in de toekomst!

Meer weten over deze inspiratie?

Neem contact op met Celien

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Connect en partners winnen raamcontract Rijkswaterstaat
Nieuwsbericht

Connect en partners winnen raamcontract Rijkswaterstaat

Mensen luisteren in collegezaal naar spreker
Nieuwsbericht

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'

Groepsfoto team Connect op grasveld
Nieuwsbericht

Dit was Connect in 2023!