whitepaper

Hoe versterk je het communicatiebeleid van je gemeente?

Communiceren over de meerjarenplanning, inspelen op crisissen en antwoorden op een niet-aflatende stroom vragen van burgers: het is maar een greep uit de vele uitdagingen voor lokale communicatieambtenaren anno 2020.

Rol van communicatie is geëvolueerd

Waar je vroeger vooral het zender-ontvanger-model had, bewegen we ons nu in een omgeving waarin iedereen, 24/7, in alle richtingen communiceert. Niet alleen mondeling, maar ook mobiel en interactief. Bovendien wordt je publiek steeds diverser en moet je rekening houden met GDPR, nieuwe technologieën en de keuzes van beleidsmakers.

De waan van de dag overstijgen

Je bent van plan om na de coronacrisis weer verder te gaan dan de waan van de dag. Je wilt met een lange termijnstrategie werken, maar ook de impact van je communicatie meten en je stakeholders managen. Maar hoe begin je aan al die taken?

Tien frustraties en hoe ze aan te pakken

Het zijn uitdagingen waar wij als Connect veel ervaring mee hebben. We hebben de inzichten die we in de afgelopen jaren verwierven door onze samenwerking met lokale besturen in een whitepaper gebundeld. In tien tips lees je hoe wij herkenbare frustraties van communicatieprofessionals in een lokale overheidscontext aanpakken.

Download de whitepaper in het oranje vak hieronder.

De volledige whitepaper lezen?

Vul je e-mailadres in en ontvang de downloadlink.

whitepapers

Omgevingscommunicatie: a new licence to operate
Whitepaper

Omgevingscommunicatie: a new licence to operate

Participatiedilemma's
Whitepaper

Participatiedilemma's

Participatie en inspraak
Whitepaper

Participatie en inspraak