nieuwsbericht

Kan je volgende week beginnen?

dinsdag 22 oktober 2019

Donderdag een eerste gesprek én een stevige test van 4 uur, vrijdag een contract getekend en de dinsdag erna al achter mijn bureau. Het kan snel gaan, maar dat het zo snel zou gaan, had ik nooit durven dromen.

Die dinsdag stond ik er dan, klaar voor mijn allereerste echte werkdag. Uiteraard met enige nervositeit en knikkende knieën. Dat was, achteraf gezien, totaal niet nodig. Handjes schudden hier, een kennismakingsgesprek daar, het Connect-team verwelkomde mij met open armen.

“Welke job wil jij eigenlijk uitoefenen, Lara?” Het is een vraag die ik de afgelopen weken en maanden vaak genoeg gehoord heb. Mijn antwoord? “Iets met taal en communicatie.” Wat precies wist ik nog niet. Waar ik wel zeker van was, was dat het een job moest zijn waarin ik kan groeien en blijven leren.

In zo’n job ben ik nu beland. Het Connect-team is gemotiveerd, ambitieus én kijkt verder dan zijn eigen neus. Mijn opdrachtenpakket was meteen gevarieerd: research doen, werken aan een nieuwe website, en zelfs al een eerste tekst schrijven. Of toch een poging tot. Als nieuweling heb je geen tijd om te treuzelen maar beland je onmiddellijk in de actie.

Ondertussen zijn we een kleine maand verder. Ik kan je vertellen dat het tempo niet meteen daalt. Iedereen gaat er de volle 100% voor en stopt niet voor de vraag van de klant is ingevuld. Werken bij Connect is een uitdaging, en ik heb er wel zin in. Stilzitten doe ik toch niet graag.

Lara Rogiers

Meer weten over deze inspiratie?

Neem contact op met Lara

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze connect mailing en ontvang maandelijks onze updates.

Bekijk onze privacyverklaring

Nieuws

Nieuwsbericht

Connect mag voor Rijkswaterstaat aan de slag

Nieuwsbericht

Vijf tips voor de perfecte bewonersbrief

Nieuwsbericht

Connect versterkt management met twee toppers uit eigen huis