nieuwsbericht

Mijn eerste ‘undercover’ week bij Connect

dinsdag 22 oktober 2019

Mijn zoektocht naar een nieuwe professionele uitdaging was al ver gevorderd toen ik op een vrijdagavond eind augustus een vacature van Connect in mijn mailbox vond. Ik was meteen gecharmeerd, dus ik waagde mijn kans. Vanaf dan ging het snel, heel snel. Twee weken later wandelde ik als nieuwe communicatieadviseur het kantoor in de Maastrichterstraat binnen, klaar om aan een nieuw hoofdstuk in mijn loopbaan te beginnen.

“PR-opdracht” in het geniep

“Komende donderdag viert Connect zijn 10de verjaardag en het is feest”, was het eerste wat mij werd meegedeeld. Er zijn slechtere manieren om aan een nieuwe job te beginnen. Dit feest was echter ook het thema van mijn eerste opdracht: de 10 jaar Connect verrassingsvideo.

Ann en Bart waren bij mijn sollicitatie bijzonder geïnteresseerd in mijn achtergrond in de audiovisuele sector en dat was duidelijk ook welgekomen voor de nieuwe collega’s. Eerst nam ik plaats voor de camera om mijn felicitaties over te maken en vervolgens mocht ik onmiddellijk de grafici vergezellen in hun creatieve ‘hub’ om deze, achteraf gebleken, zeer succesvolle video te monteren. En last but not least, dit moest allemaal ‘undercover’ gebeuren, het management mocht er namelijk niets van weten. Het feest en de verrassingsvideo waren een succes en nog belangrijker, Ann en Bart hebben het mij vergeven. Week 2 beginnen we met het echte werk, was de conclusie.

Het echte werk is begonnen

Mijn derde week bij Connect is gestart en ik mag geruststellen dat weken zonder geheime opdrachten en feesten ook wel interessant zijn hier. Ik heb de collega’s en de werking van Connect ondertussen al beter leren kennen en ik moet zeggen, ik ben onder de indruk.

Ondertussen werd ik ook ingeschakeld voor mijn eerste ‘major’ project, de Noord-Zuid verbinding Limburg, dus vanaf nu kan het alleen maar beter worden.

Connect, happy to be part of the team!

Kevin Schuster

Meer weten over deze inspiratie?

Neem contact op met Kevin

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze connect mailing en ontvang maandelijks onze updates.

Nieuws

Nieuwsbericht

Connect mag voor Rijkswaterstaat aan de slag

Nieuwsbericht

Ik zou best een Belg kunnen zijn…

Nieuwsbericht

Het verhaal achter 'Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt'