nieuwsbericht

NL vs. BE: 6 nieuwe Connecters nemen het tegen elkaar op

maandag 26 september 2022

Op 25 september namen team Oranje en de Rode Duivels het tegen elkaar op in de UEFA Nations League. Het duel kwam moeilijk op gang, maar eindigde met 1-0 voor Nederland. Bij Connect hebben we deze wedstrijd in het klein gehouden: de Nederlandse collega’s tegen de Belgen. De teams én supporters bestonden uit onze 6 nieuwe Connecters die deze maand zijn gestart. Tijdens de wedstrijd waren we tegenstanders, maar daarna zijn we één groot, hecht team!

Bekijk de video met de hoogtepunten van deze spannende wedstrijd en lees snel verder om uitgebreid kennis te maken met Sara, Jan, Iris, Karolina, Valentina en Susan!

Maak kennis met onze nieuwe Connecters!  

Sara, Senior Creatief Adviseur

Sara’s leven draait rondom voetbal, en dan met name als de Italianen spelen. Maar daar houdt haar passie voor Italië niet op… Sara geniet hopeloos van alles wat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Van espresso tot tiramisu, ze houdt van la dolce vita. Ook houdt ze van design, mode, architectuur en goede verhalen. Deze passie en creativiteit kan ze goed gebruiken in haar rol als senior creatief adviseur bij Connect.

Jan, Communicatieadviseur - Projectleider

Jan kijkt in zijn vrije tijd graag naar voetbal en is zelf ook regelmatig op het voetbalveld te vinden. Verder geniet hij van het maken van heerlijke fietstochtjes op zijn racefiets. De beklimming van de Mont Ventoux is zijn mooiste rit tot nu toe. Borrelen met vrienden doet hij ook graag. Zijn favoriete biertje is een Leffe Blond: daar kun je hem ’s nachts voor wakker maken. Jan heeft zin in zijn nieuwe uitdaging als Communicatieadviseur – Projectleider bij Connect.

Iris, Junior Communicatieadviseur

Iris is dol op dieren en is naar eigen zeggen de ‘paardenmeisjes-fase’ nooit ontgroeid. Zo aait ze alle dieren die ze tegenkomt. Je maakt haar heel blij door hitjes uit de jaren tachtig op te zetten en ze kan zich ook uren vermaken met het scrollen op TikTok. Ze heeft inmiddels een hele collectie aan grappige filmpjes opgeslagen en laat deze graag aan je zien. Iris is gestart als junior communicatieadviseur in Eindhoven en kan niet wachten om de kneepjes van het vak te leren.

Karolina, Junior Communicatieadviseur

Karolina is heel uitbundig en denkt graag out of the box. Zo zingt ze met ieder liedje, waarvan ze (denkt dat ze) de tekst kent, luidkeels mee. Ze is een grote dierenvriend en behandelt haar hondje Kairo als een echte koning. Ze heeft de Belgische nationaliteit, maar is ook een beetje Roemeens. Als junior communicatieadviseur staat ze te trappelen om haar enthousiasme in het werk te stoppen.

Valentina, Junior Communicatieadviseur

Valentina is altijd in beweging en zit niet graag stil. Niet heel handig in combinatie met haar kersverse kantoorbaan als junior communicatieadviseur in Hasselt, maar op het werk vertaalt deze eigenschap zich gelukkig naar doorzettingsvermogen. Als ze zich ergens in vastbijt, laat ze ook niet meer los. Zo groef ze ooit met de schop een zwemvijver voor haar hond. Hét bewijs voor haar liefde voor dieren… en haar koppigheid.

Susan, Junior Communicatieadviseur

Susan houdt van muziek en is regelmatig bij een concert of op een festival te vinden. Ze houdt van spontaniteit en met haar aanstekelijke lach steekt ze anderen vaak aan… of laat ze ze schrikken. Ze geniet ontzettend van lekker eten en reizen en leert graag dingen over nieuwe culturen. Bij Connect gaat ze de rol van junior communicatieadviseur bekleden. Haar nieuwsgierigheid komt hier vast goed van pas.

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Connect en partners winnen raamcontract Rijkswaterstaat
Nieuwsbericht

Connect en partners winnen raamcontract Rijkswaterstaat

Mensen luisteren in collegezaal naar spreker
Nieuwsbericht

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'

Groepsfoto team Connect op grasveld
Nieuwsbericht

Dit was Connect in 2023!