nieuwsbericht

Waterschap Limburg kiest voor Connect

dinsdag 22 oktober 2019

Na een intensieve Europese aanbesteding heeft Connect deze zomer een raamovereenkomst getekend met Waterschap Limburg. De komende jaren mag Connect het communicatieteam van het waterschap versterken bij de communicatie van het belangrijke Hoogwaterbeschermingsprogramma.

Een bijzonder programma, bestaand uit maar liefst 15 dijkversterkingsprojecten. Want ondanks dat het goed wonen, werken en ontspannen is langs de Maas, is dit helaas niet altijd zonder risico’s. Veel dijken zijn te laag of niet sterk genoeg om de mensen en bedrijven erachter te beschermen tegen overstromingen. En ze zijn niet berekend op de grotere hoeveelheden water die de Maas moet gaan afvoeren, door klimaatverandering. Het Rijk heeft daarom besloten dat de dijken op een aantal plekken versterkt moeten worden.


Het programma is ook bijzonder vanwege de vele samenwerkingspartners en grote impact op de omgeving. Afstemming en samenwerking met al die partners en die omgeving is dan ook cruciaal. Mooie communicatieve uitdagingen en kansen dus, waar we met veel plezier samen met de collega’s van het waterschap de schouders onder gaan zetten.

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'
Nieuwsbericht

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'

Groepsfoto team Connect op grasveld
Nieuwsbericht

Dit was Connect in 2023!

Tessa Dwyer in gesprek tijdens Connectcafé 2023
Nieuwsbericht

Blik mee terug op een inspirerend Connectcafé