nieuwsbericht

“Vanaf 1 juli mag ik meewerken aan SmartwayZ.NL. Top!”

dinsdag 25 juni 2019

Sinds april dit jaar maak ik deel uit van het Connect-team. De afgelopen maanden zijn echt voorbij gevlogen. Na het opdoen van flink wat commerciële ervaring de laatste jaren was ik toe aan iets nieuws. En dat vond ik bij Connect. Diverse projecten met een maatschappelijke component, daar word ik enthousiast van!

Na een warm onthaal door de collega’s in Hasselt én Eindhoven kon ik meteen aan de slag. Op mijn tweede dag mocht ik al aan het werk voor het Hoogwaterbeschermingsprogramma van Waterschap Limburg. De weken die hierop volgden heb ik heel veel nieuwe dingen geleerd over dijken en hoogwater in Limburg. Naast professioneel, ook persoonlijk best interessant voor mij. Aangezien ik al een groot deel van mijn leven langs de Maas woon.

Ook heb ik binnen Connect al vier opleidingen kunnen volgen. Erg tof om bij een bureau te werken dat je stimuleert te blijven leren. Inmiddels is er nog een mooie kans op mijn pad gekomen. Ik ga vanaf deze zomer, net als veel andere Connect-collega’s, werken in Den Bosch bij de Provincie Noord-Brabant. Ik ga aan de slag voor mobiliteitsprogramma SmartwayZ.NL. Een nieuwe uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb. En wederom een project dat voor mij persoonlijk relevant is. Als dagelijkse reiziger door Zuid-Nederland is het erg leuk om mee te gaan werken aan een project dat de mobiliteit bevordert.

Anne Bastings

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'
Nieuwsbericht

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'

Groepsfoto team Connect op grasveld
Nieuwsbericht

Dit was Connect in 2023!

Tessa Dwyer in gesprek tijdens Connectcafé 2023
Nieuwsbericht

Blik mee terug op een inspirerend Connectcafé